Om www.emtra.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies: Meer informatie

PlastiQline

Bent u een budgetbewuste inkoper die uit een breed assortiment dispensers wilt kiezen, dan adviseert Emtra u te kijken naar PlastiQline, een uitstekende optie. De ABS kunststof dispensers van PlastiQline zijn te herkennen aan de karakteristieke druppelvorm en passen goed in verschillende sanitaire ruimtes, van keuken tot openbaar toilet, van traditioneel tot modern vormgegeven. Wilt u uw eigen logo op een dispenser? Emtra kan het voor u verzorgen, al bij afname van 1 stuks.

Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over navullen met zeep of papier, de PlastiQline dispensers zijn commercieel navulbaar, dat wil zeggen - voor praktisch alle (na)vullingen geschikt.


Bruto Prijslijst Plastiqline

PlastiQLine

/dealerschappen/small-washroom.jpg


PlastiQline Exclusive

PlastiQline Exclusive is het chique broertje van PlastiQline. Familiebanden zijn belangrijk, daarom vindt u in het aanbod van Emtra ook de verschillende soorten zeepdispensers, handdoekdispensers, afvalbakken en andere hygiëne producten van PlastiQline Exclusive. Door de combinatie van RVS met zwart ABS kunststof ontstaat een stijlvolle lijn die niet misstaat in de meest chique of moderne sanitaire ruimtes.


Emtra kan ook uw PlastiQline Exclusive dispensers laten voorzien van uw eigen logo. Dit is mogelijk vanaf 10 stuks per type.


Bruto Prijslijst Plastiqline exclusive


Wilt u dispensers van PlastiQline of PlastiQline Exclusive via Emtra bestellen, vrijblijvend advies of een offerte aanvragen? Klik hier

/dealerschappen/dealerschap-logo-plastiqline-exclusive.jpg

/dealerschappen/plastiqline-exclusive-washroom-new08-2.jpg


< terug

Online bestellen

Maak uw keuze

Mijn Offerte
 

Emtra Hygiëne Service
Beechavenue 54-80
1119 PW Schiphol-Rijk

Tel. +31 (0)20 6586150
Fax +31 (0)20 6586111

E-mail: info@emtra.nl
Website: www.emtra.nl
www.emtra.eu

K.v.K. 63430487