Om www.emtra.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies: Meer informatie

Over ons

Emtra Hygiëne Service richt zich sinds 1994 op de verkoop van hygiëneproducten (zoals sanitaire dispensers en vullingen) en het aanbieden van sanitaire diensten waaronder het leveren en vervangen van textielrollen, inloopmatten en hygiëneboxen. Daarnaast verricht Emtra schoonmaakdiensten in de vorm van glasreiniging.

 

Online winkel

Via onze online winkel www.emtra.eu kunt u uw eigen account beheren, vullingen bestellen en bestanden downloaden ( documentatie, prijslijsten, veiligheidsinformatiebladen e.d.) Als u contact met ons opneemt, maken wij graag een account voor u aan.

 

Emtra Internationaal

Ook via onze meertalige website www.emtra.eu die is opgezet voor verkoop in het buitenland, kunt u direct bestellen en betalen.

 

Emtra’s model

Emtra is niet gebonden aan een vaste leverancier of een bepaald merk, waardoor wij altijd een onafhankelijk en voordelig advies kunnen geven. Mede doordat wij de dispensers en vullingen direct vanaf de fabrikant of importeur leveren, heeft u binnen 24 uur uw levering door heel Nederland tegen een scherpe prijs in huis. Zie onze pagina met officiële dealerschappen voor een overzicht van de merken die wij voeren in ons uitgebreide assortiment. Zowel voor verkoop als verhuur.

 

Emtra Glazenwasserij

Voor het periodiek reinigen van ramen en gevels, het schoonmaken van dakgoten en het reinigen van gevelbeplating, kunt u bij Emtra Glazenwasserij terecht. U vindt ons in de gehele provincie Noord-Holland met gekwalificeerde glazenwassers die gebruikmaken van hoogwerkers voor het glazenwassen, hogedrukreiniging en reiniging met het Tuckerpool systeem(telescoop glasbewassingssysteem).

 

Emtra en Milieu

Voor Emtra speelt milieu een zeer belangrijke rol. Ons streven naar een zo minimaal mogelijke impact op het milieu vindt u terug in onze kwalificatie als leverancier voor de overheidseisen Duurzaam Inkopen 2010, productgroep schoonmaak. Diverse vullingen die wij leveren zijn gecertificeerd met het Europees Ecolabel. Emtra is bovendien ISO 14001 gecertificeerd, een internationale norm met eisen voor een milieubeheerssysteem.

 


< terug

Online bestellen

Maak uw keuze

Mijn Offerte
 

Emtra Hygiëne Service
Beechavenue 54-80
1119 PW Schiphol-Rijk

Tel. +31 (0)20 6586150
Fax +31 (0)20 6586111

E-mail: info@emtra.nl
Website: www.emtra.nl
www.emtra.eu

K.v.K. 63430487