Om www.emtra.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies: Meer informatie

Milieu

Duurzaam en succesvol milieubewust

ISO 14001

ISO 14001

Emtra Hygiëne Service is ISO 14001 gecertificeerd sinds 2009.

ISO 14001 is een internationale norm met eisen voor een milieubeheerssysteem. In het milieubeheerssysteem worden o.a. wet en regelgeving, milieuvervuilende aspecten en doelstellingen inzichtelijk gemaakt en op een gecontroleerde wijze beheerst en continue verbeterd.

Emtra Hygiëne Service zal zich expliciet aan de wet- en regelgeving houden, milieuvervuiling voorkomen en een continue verbetering van de milieuprestaties bewerkstelligen. Door het periodiek evalueren en bijstellen van het milieubeleid waarborgt Emtra Hygiëne Service het continue proces van verbetering en het voorkomen van milieuvervuiling.

 

Europees Ecolabel

Europees Ecolabel Bij Emtra Hygiëne Service vindt u diverse vullingen en producten voor de sanitaire ruimte voorzien van een Europees Ecolabel.

‘Met de bloem kies je voor groen'
Het Europees Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non-food producten en diensten. De Europees Ecolabel-criteria hebben betrekking op de hele levenscyclus van een product of dienst. Van grondstoffen, energiegebruik tot schadelijke stoffen en afval. U herkent het Europees Ecolabel aan de groene bloem.
Op de website www.europeesecolabel.nl vindt u meer informatie over het Europees Ecolabel en over de producten en diensten die het keurmerk al hebben verkregen.

Duurzaam inkopen 2010

Emtra Hygiëne Service voldoet aan de overheidseisen Duurzaam inkopen 2010, productgroep schoonmaak. Zie www.agentschapnl.nl voor meer informatie over de actuele criteria.


< terug

Online bestellen

Maak uw keuze

Mijn Offerte
 

Emtra Hygiëne Service
Beechavenue 54-80
1119 PW Schiphol-Rijk

Tel. +31 (0)20 6586150
Fax +31 (0)20 6586111

E-mail: info@emtra.nl
Website: www.emtra.nl
www.emtra.eu

K.v.K. 63430487